Beleef het ultieme La Dolce Vita-gevoel

Haal in 3 stappen het goede leven in huis

Geniet deze zomer van een heerlijke mini vakantie in eigen tuin. Lekker ontspannen met je handen in de aarde of languit op je nieuwe loungebank. Klinkt goed, toch? Er is niets zo heerlijk als een relaxt buitenmomentje thuis. Het goede leven zit ‘m immers in de kleine dingetjes..

Met het nieuwe zomerthema van Intratuin Halsteren heb jij het zonnige vakantiegevoel zo te pakken. Een bezoekje aan het tuincentrum laat jou het ultieme ‘La Dolce Vita’ -gevoel beleven. Én met onderstaande tips neem jij het goede leven deze zomer daarna ook mee naar huis!

1 | ZUIDELIJK TINTJE

Olijf-, citroen- of palmbomen.. een aantal mediterrane planten die je ontdekt tijdens een buitenlandse zomervakantie. Deze planten geven meteen een zomers gevoel en ruiken ook nog eens heerlijk. Hoe fijn zou het zijn als je ook gewoon in je eigen tuin kunt genieten van planten uit warme landen? Bij Intratuin Halsteren vind je een groot assortiment exotische planten. Zo haal je de prachtige bloeiers van je vakantieadres gewoon naar je eigen tuin.

2 | CHILL OUT

De vernieuwde tuinafdeling van Intratuin Halsteren bestaat dit jaar weer uit een uitgebreide meubelcollectie. Of je nu opzoek bent naar een relaxte loungeset, een robuuste eettafel met bijpassende stoelen of een combinatie van beiden. Om het zomerse sfeertje af te maken combineer je het met kleurrijke kussens en andere zomerse accessoires. Voetjes omhoog en neem er een verfrissend drankje bij. Nu alleen nog duimen voor een zonnetje en relaxen maar!

3 | HET ZIT 'M IN DE KLEINE DINGEN..

Een ijskoud drankje, Italiaanse snack of een verfrissend voetenbadje. Zomerse geluksmomentjes kan je uit verschillende kleine dingen halen. Creëer voor jezelf een inspirerende en sfeervolle plek wat als een warme deken aanvoelt. Een fijne plek waar je deze zomer herinneringen voor het leven kan maken. Als er geleefd moet worden, dan moet het goed zijn.

Kom op ‘vakantie’ bij Intratuin Halsteren, doe zomerse inspiratie op en neem het vakantiegevoel mee naar huis. Laat je verrassen en geniet zelf van La Dolce Vita!

Benieuwd naar wat voor bijzondere winkelbeleving je staat te wachten bij Intratuin Halsteren?
Lees er dan hier alles over.
Bezoek de website van Intratuin Halsteren: www.intratuinhalsteren.nl