Dé musthaves voor de perfecte zomer setting!

De vakantieperiode is in aantocht, en dat is toch hét moment om nieuwe herinneringen te maken. Maar wie zegt dat dat op een vakantieadres moet? Met je eigen huis en tuin als uitvalsbasis wordt het een zomer vol nieuwe ontdekkingen. Intratuin Halsteren heeft zich dit seizoen laten inspireren door het gezegde ‘La-Dolce-Vita’. Oftewel; Het Goede Leven, en dat is precies wat zij de bezoekers wil laten beleven. Je ziet het ook terug in de grote buitencollectie, waarmee iedereen dit heel gemakkelijk zelf kan creëren in eigen tuin, op het dakterras of balkon. Lees snel verder hoe jij de perfecte zomer setting in eigen tuin creëert.

TUIN MUSTHAVES

Ieder jaar kijken we uit naar het moment dat de tuinset of loungebank weer naar buiten kan en genieten we extra van het buitenleven. Een comfortabel plekje in de tuin is echt een must wanneer je in de warme maanden veel tijd buiten doorbrengt.

De mooiste tuinsets, loungesets, losse stoelen- en tafels vind je terug op de ruim opgezette tuinafdeling van Intratuin Halsteren. Kies voor kleurrijke accessoires om het zomerse sfeertje helemaal af te maken. Voetjes omhoog en relaxen maar!

TIP! Ook op het gebied van onderhoud biedt Intratuin Halsteren een groot assortiment. Reinigers en beschermers voor ieder soort materiaal, onmisbaar voor een lange levensduur van je tuinmeubelen.

MEDITERRAANS TINTJE

Zomers weer in combinatie met weelderige bloemen en planten zorgt voor een beeldschoon plaatje. De tuin staat in bloei en dat doet steeds meer verlangens ontwaken naar een ontspannen leven onder de mediterrane zon.

Mediterrane planten, zoals olijf-, citroen- of palmbomen, mogen daarom ook zeker niet ontbreken deze zomer. Deze planten geven meteen een vrolijk gevoel en ruiken ook nog eens heerlijk. Zo haal je de prachtige bloeiers van een ver vakantieoord gewoon naar je eigen tuin.

BARBECUE-PROOF

Een mooi zomeravond is pas echt compleet met een gezellige barbecue. Want zeg nou zelf: een mooie zomeravond, vrienden over de vloer en een mooi gerecht op de barbecue. Dát zijn de ingrediënten voor een ultiem La-dolce-vita momentje. Genieten van zomerse taferelen, maar vooral genieten van elkaar. Alles wat je ziet, ruikt, voelt, hoort en proeft zorgt voor de ultieme beleving van het goede leven. Ben jij al helemaal barbecue-proof? Lees het hier.

LANGE ZOMERAVONDEN

Breng een bezoekje aan Intratuin Halsteren en neem het vakantiegevoel gewoon mee naar huis. Nodig al je vrienden en familie uit en de lange zomeravonden kunnen gevuld worden met gezelligheid en barbecues. Geniet van de zomer!