Een bijzondere winkelbeleving bij Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren is al jaren veel meer dan een tuincentrum. Voornamelijk in het winterseizoen pakken ze graag groots uit om bezoekers de ultieme kerstbeleving te bieden. Kerstshoppen is in dit seizoen extra leuk én bijzonder. Vanaf nu kan je ook in het voorjaar en de zomer bij Intratuin Halsteren terecht voor een bijzondere winkelbeleving. La Dolce Vita is het nieuwe zomerconcept van het tuincentrum.

ZOMERSE GELUKSMOMENTJES

Romantische boomgaarden, rijkelijk eten en drinken, zomers weer, een strakblauwe lucht en de geur van weelderige bloemen. De aarde staat in bloei en dat doet steeds meer verlangens ontwaken naar een ontspannen leven onder de mediterrane zon. Het gelukzalige gevoel van voldoening en vervulling komt naar boven. Het is een traktatie voor alle zintuigen. Alles wat je ziet, ruikt, voelt, hoort en proeft zorgt dit seizoen voor de ultieme beleving van het goede leven. Iedereen heeft zo nu en dan wat Dolce Vita in zijn of haar leven nodig.

MEDITERRAANS GENIETEN

Deze mediterrane stijl wordt gekenmerkt door zijn elegante, smaakvolle en charmante omgeving. Een tikkeltje retro en een vleugje romantiek komen hierbij om de hoek kijken. Een plek waar je terecht kunt voor lekker eten en drinken, mooie spullen en vriendelijke mensen. Waarna je met een koffer vol inspiratie weer naar huis toe keert. Een lust voor de echte levensgenieter!

HET GOEDE LEVEN

De letterlijke vertaling van ‘La Dolce Vita’ is ‘Het goede leven’, en dat is precies wat Intratuin Halsteren de bezoekers wil laten beleven. De entree is omgetoverd tot een sfeervol Italiaans dorpsplein en bij binnenkomst ervaar je meteen het gelukzalige gevoel van de zomer. Je kan plaatsnemen aan één van de lange zomers gedekte tafels of aan een knus bistrosetje. Werp een blik op de authentieke Italiaanse pizzeria en geniet van het uitzicht op de romantische boomgaarden.

EEN TRAKTATIE VOOR ALLE ZINTUIGEN

Een bezoek aan het tuincentrum is dit seizoen echt een traktatie voor alle zintuigen. De smakelijke geur van vers gebrande noten komt je dan ook meteen tegemoet. Nieuw is het horecapunt midden op het Italiaanse dorpsplein. Je kan er diverse lekkernijen kopen zoals, gedroogde worsten, olijven en verse noten en chips. Geniet van een Italiaanse snack in de zomerse setting of neem wat mee voor thuis.

Intratuin Halsteren heeft een vleugje vakantie in huis gehaald en je kunt de lucht van de Middellandse zee bijna ruiken